Våra eltjänster

El är av förklarliga skäl kanske det sista i hemmet som bör göras slarvigt och av dig som inte är utbildad eller certifierad. Därför är det väldigt viktigt att få hjälp av en behörig elektriker, och bor du i Södertälje eller någon annan del av Stockholm så är vi den perfekta firman för dig. Läs mer om vårt utbud av tjänster nedan.

services_icon1

Elinstallationer

Att installera el kräver en expert och ska inte göras på egen hand. Om du bor i Stockholm och behöver hjälp att installera el av en elektriker så finns vi här när det passar dig. Oavsett hur stort eller litet ert el-projekt är så kan ni alltid vara trygga i att vi har expertisen som krävs. 

services_icon1

Felsökningar

Om elen inte fungerar som den ska så kan det bero på en mängd olika anledningar. Ibland kan det vara så enkelt som att proppen har gått, men ofta är det betydligt mer avancerat än så. Det kan vi självklart hjälpa er med, från felsökningen i fråga till att korrigera problemet som uppstått. 

services_icon1.png

Eldragningar

Att dra el får du inte göra själv – det kräver en behörig elektriker. Det är ett tämligen omfattande arbete men likt våra andra tjänster har vi en lång erfarenhet inom just eldragning och kan hjälpa dig med just det. Är du osäker på vad som ska göras kan du alltid kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

services_icon1

Rådgivning

Vi erbjuder gratis rådgivning. Hur stora eller små frågor du än har kan du vända dig till oss!