Våra elektrikertjänster i Södertälje

El är kanske det sista i hemmet som bör göras slarvigt, av förklarliga skäl. Därför är det väldigt viktigt att få hjälp av en behörig elektriker, och bor du i Södertälje så är vi den perfekta firman för dig. 

img

Elinstallation

Att installera el kräver en expert, och ska inte göras på egen hand. Om du bor i Södertälje och behöver hjälp att installera el av en elektriker så finns vi här när det passar dig. Oavsett hur stort eller litet ert el-projekt är så kan ni alltid vara trygga i att vi har expertisen som krävs. 

img

Felsökning

Om elen inte fungerar som den ska så kan det bero på en mängd olika anledningar. Ibland kan det vara så enkelt som att proppen har gått, men ofta är det betydligt mer avancerat än så. Det kan vi självklart hjälpa er med, från felsökningen i fråga till att korrigera problemet som uppstått. 

img

Ny eldragning

Att dra el får du inte göra själv – det kräver en behörig elektriker. Det är ett tämligen omfattande arbete men likt våra andra tjänster har vi en lång erfarenhet inom just eldragning och kan hjälpa er med just det. Är du osäker på vad som ska göras kan du alltid kontakta oss för en kostnadsfri konstultation.

img

Totalrenovering

Ska det renoveras i hemmet så är det inte bara nytt golv och ny look som ska tas fram. Det innebär också ofta att den tidigare elen måste fixas och göras om när hemmet ser annorlunda ut. Med oss slipper du en mängd olika firmor – vi kan sköta allt från bygg till el. Det blir ju smidigast så, eller hur?