Vi är GA El & Bygg – för dig som vill ha kvalitet

Vi grundades så sent som 2020, men vår erfarenhet sträcker sig bra mycket längre bakåt i tiden än så. Med oss på GA El & Bygg får du en trygg partner som kan hjälpa dig med allt inom både el liksom bygg.

För oss är du som kund det absolut viktigaste i vårt arbete. Ända sedan vår start har vår vision varit att överträffa dina förväntningar, oavsett hur höga de är. Dessutom har vi ett enormt fokus på att alltid utvecklas som företag, vilket innebär en vinning både för dig som kund och för oss som företag. 

Inget är för svårt för oss

Att hitta en el- och byggleverantör är inte direkt omöjligt, och det finns en mängd att välja mellan. Det innebär att det kan vara svårt att få tag på en som du genuint kommer trivas med. Vi på GA El & Bygg är dock övertygade att det är precis vad du kommer göra. Vi håller alltid vad vi lovar och tack vare vår tunga expertis kan vi alltid ge tips och råd på vägen för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Kontakta oss för en offert

Vi förstår att det är ett stort steg att anlita ett bolag likt vårt. Du är därför alltid varmt välkommen att höra av dig på mail eller telefon för att få kostnadsfri konsultation, och självklart kan du alltid be om en kostnadsfri offert. Välkommen till oss på GA El & Bygg!